StoryEditor
sp u kataru

Srpski mediji: Puklo je između Vlahovića i Piksija

Piše desk  /  29.11.2022., 22:07h

Nakon dvije odigrane utakmice na Svjetskom prvenstvu srpska nogometna reprezentacija još uvijek može proći u osminu finala.

Momčad Dragana Stojkovića Piksija u prvom je kolu izgubila od Brazila, a u drugom je prosula vodstvo od 3:1 protiv Kameruna te na kraju remizirala 3:3. U posljednjem kolu mogu proći dalje ako pobijede Švicarsku, prenosi Index.hr.

No, u fokusu srpskih medija potencijalan je sukob između izbornika i njegovog najskupljeg igrača Dušana Vlahovića. Napadač Juventusa nije nastupio u utakmici protiv Kameruna. Stojković je objasnio da Vlahović neće igrati jer nije spreman, to jest jer ima problema s ozljedom. Vlahović je na Instagramu objavio fotografiju uz koju je napisao "Uvijek spreman."

Izbjegavaju se pitanja o Vlahoviću

Mediji u Srbiji pišu kako se čini da nešto ne štima u odnosu Piksija i Vlahovića jer se zapravo već danima izbjegava pitanje o njegovoj ozljedi. "Ne znam ima li problema s povredom ili je nešto drugo u pitanju… Nije pitanje za mene!“ rekao je srpski reprezentativac Marko Grujić nakon utakmice s Kamerunom.

Konkretan je odgovor izbjegavao i Stojković, piše srpski SportKlub. "Uoči meča sa Brazilom, Mitrović je bio na 50 posto mogućnosti. A, Vlahović još manje, na 30", rekao je Stojković te nastavio pričati o ozljedi Filipa Kostića, drugog bitnog srpskog reprezentativca.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 22:00