StoryEditor
ivan jurić

Srpski mediji ljuti na hrvatskog trenera: "Ponizio je našeg nogometaša"

Piše desk  /  01.03.2023., 08:34h

Odluka Ivana Jurića da u 74. minuti utakmice izvadi srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića, i to 15-ak minuta nakon što ga je uveo u igru, jedna je od tema kojima se bave srpski mediji. Prilikom Radonjićevog izlaska Jurić i srpski nogometaš su se tako posvađali da su morali uletjeti ljudi s Torinove klupe kako bi ih razdvojili.

Sve ovo dogodilo se u susretu 24. kola Serie A u kojem je Torino gostovao kod Juventusa i dvaput vodio (1:0, 2:1), prije no što je favorizirani domaćin gradskog derbija okrenuo rezultat i slavio 4:2. Radonjića je Jurić u igru poslao u 60. minuti, kad je na semaforu bilo 2:2, a izvadio ga je nakon trećeg Juventusovog gola.

Svi srpski mediji koriste riječ "ponizio"

"Poslije meča navijačima Torina mnoge stvari nisu jasne, a u prvi plan je izbio srpski reprezentativac Nemanja Radonjić. Trener Torina Ivan Jurić odlučio je brzonogog nogometaša izvesti iz igre nakon samo 17 minuta provedenih na terenu", piše Kurir u tekstu čiji naslov glasi: "Uf, hrvatski trener ponizio Radonjića!"

Riječ "ponizio" za opis onog što se dogodilo koriste i drugi srpski mediji pa se tako u naslovu Telegrafa ističe: "Hrvatski trener ponizio Radonjića u derbiju Torina: Uveo ga u 60. minuti, izveo ga u 75., Nemanja poludio!"

B92 navodi da je "Hrvat ponizio Radonjića" i objašnjava da nije bila riječ o ozljedi. "Radonjić nije blistao, ali je na terenu proveo jako malo vremena, očigledno dovoljno da Jurić postupi ovako", navodi se.

Mondo: Loši odnosi između njih dvojice

"Trener ponizio Radonjića u derbiju protiv Juventusa?!" pišu i sportske.net. Dodaje se: "Poznato je da već izvjesno vrijeme on nije na istim valnim dužinama s trenerom Ivanom Jurićem, a izgleda da je taj njihov problematičan odnos večeras doživio kulminaciju."

"Srbin se svađao s Hrvatom usred meča! Trener ga ponizio u derbiju, kamere sve snimile - Nemanja ostao u šoku", naslov je kojim Mondo opisuje situaciju te dodaje da je "jasno da postoje loši odnosi između njih dvojice".

Dnevnik.ba

21. srpanj 2024 22:30