StoryEditor
obitelj đoković

Srbijanski mediji naveliko pišu o odnosu Novakove supruge i majke, kažu da ih je drama u Australiji dodatno udaljila

Piše desk  /  19.01.2022., 12:43h
Već je poznato da se mišljenja majke najboljeg tenisača na svijetu Dijane Đoković i njegove supruge Jelene dosta razlikuju, a iako je privedena kraju, mnogi tvrde kako je drama u Australiji dodatno "produbila" razdor

Za vrijeme događaja u vezi s Novakovom deportacijom i pitanjem hoće li zaigrati na Australian Openu, najglasniji su bili oni koji ga najviše podržavaju - njegovi roditelji.

Ipak, mnogima nije promaknulo kako je njegova supruga odlučila držati se po strani kada je riječ o njegovoj obitelji.

Dok je jedna od njih svoju podršku izražavala "glasno i jasno", druga je to učinila na diskretniji način. Naime, Jelena je izabrala povući iz javnosti, a oglasila se samo jednom, i to ne komentirajući izjave njegovih roditelja.

Svojom objavom na Instagramu suprugu je čestitala pravoslavni Božić i, uz napominjanje koliko joj nedostaje, iskoristila priliku da se zahvali na podršci.

"Hvala vam dragi ljudi širom svijeta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu", napisala je između ostalog.

Dijana je već ranije spomenula kako nije mislila da će se Novak vjenčati s Jelenom te mnogi smatraju kako je upravo ona krivac za nesuglasice u njihovom odnosu.

"Kada su imali 18 godina, nisam mislila da će se vjenčati, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je moje mišljenje i oženio se njome", rekla je.

Objasnila je kako se sa snahom u nekim stvarima razilazi, a naročito pati jer je Jelena njenog sina upoznala sa sasvim drugačijim načinom života od onog na koji je on bio naviknut.

Ipak, prema navodima srbijanskih medija, dvije dame nastoje ostati suzdržane zbog osobe do koje im je objema istinski stalo te se trude svoje razlike držati daleko od očiju javnosti.

Podsjetimo, Novak i Jelena upoznali su se 2005. godine, a u braku koji traje od 2014. dobili su dvoje djece, 7-godišnjeg sina Stefana i 4-godišnju kćer Taru.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 20:00