StoryEditor
Osijek - hajduk

Sramotne scene nakon derbija: Bjelica se odbio rukovati s Hajdukovim trenerom, a Torcida ga odvratno vrijeđala

Piše desk  /  04.10.2021., 07:24h
U vrijeme dok je Nenad Bjelica davao izjave s tribine na kojoj su se još uvijek nalazili navijači Hajduka počele su uvrede.

Ostatak stadiona je već bio prazan i odjekivalo je: "Bjelica Srbine, čakija ti ne gine" ponovili su u više navrata. Neugodna situacija, pogodilo je to trenera Osijeka, izbacilo ga iz takta.

"Jeste li čuli? Hoćete li ovo notirati?'', viknuo je Bjelica prema splitskim novinarima pa dodao:

''Da znate, pola sam Hrvat, a pola Crnogorac.''

Ubrzo su Hajdukovi navijači i napustili sjevernu tribinu na kojoj su bili smješteni, iza njih je nekoliko stolica još uvijek gorjelo.

- Dobro smo ušli u utakmicu, mislim da smo više zaslužili pobjedu, naše šanse su bile puno bolje - prokomentirao je Bjelica utakmicu.

Nikako nije mogao zadovoljan rezultatom.

- Nismo zadovoljni bodom, željeli smo pobjedu. Bilo je puno šuteva, dobrih situacija, ali nismo zabili. Bilo je dosta nadmudrivanja prvo poluvrijeme, Hajduk je krenuo s formacijom 4-3-3 koju prije nije igrao, a kada su u nastavku prebacili u 4-2-3-1 imali smo apsolutno utakmicu pod kontrolom. Za nas je to ispala dobra odluka Hajdukovog trenera - zaključio je trener bijelo-plavih.

S druge strane Jens Gustafsson nije se nikako mogao požaliti na konačan ishod.

- Nikad nisam zadovoljan kada ne pobijedimo, bila je teška utakmica, ali dobro smo reagirali. Bilo je intenzivan početak prvog poluvremena i kraj drugog. Bilo je trenutaka u kojima su dobro izgledali, a na kraju je dobar rezultat za nas - zaključio je šef Hajdukove struke.

Nije se rukovao

Bjelica se nakon utakmice odbio rukovati s Hajdukovim trenerom.

Trener 'bijelih' Jens Gustafsson pružio je ruku kolegi sa suprotne strane , a ovaj mu nije uzvratio. Potom je Gustafsson i drugi put napravio isto, a ovaj ga opet ignorirao, samo je prošao pored njega.

Bilo je to neposredno nakon zadnjeg sučeva zvižduka, dok još nisu dali ni izjave za televizije.

Dnevnik.ba

22. svibanj 2024 21:47