StoryEditor
POLICIJA ISTRAŽUJE

Sramotan napad navijača: Dirali novinarku usred javljanja uživo

Piše Desk  /  29.11.2021., 10:43h
Nakon utakmice u kojoj su nogometaši na licu imali točku napravljenu crvenim ružem i tako već tradicionalno ukazali na problem nasilja nad ženama, novinarka je napadnuta, a policija je pokrenula istragu.

Oprosti, ali ne možeš to raditi. Ne možeš, rekla je šokirana talijanska novinarka Greta Beccaglia nakon toskanskog derbija Empolija i Fiorentine (2-1) u javljanju uživo kad ju je po stražnjici udario nepoznati navijač, a drugi opsovao i pokazao srednji prst, prenose 24sata.hr.

Policija je pokrenula istragu nakon sramotnih događaja u Empoliju, zbog navodnog seksualnog zlostavljanja, a novinarka je putem društvenih mreža zamolila da joj pomognu pronaći počinitelje.

- Ovo je neprihvatljivo u 2021. godini. Pomozite mi naći te ljude - napisala je.

Sve se to dogodilo nakon utakmice na kojoj su nogometaši imali točku napravljenu crvenim ružem i tako već tradicionalno ukazali na problem nasilja nad ženama.

Nepoznati je huligan prvo poljubio svoju ruku pa 'pljusnuo' novinarku po stražnjici, dok su nakon toga ostali dolazili, dobacivali uvrede, a Beccaglia se nekako snalazila u šokantnoj situaciji. Potporu joj je dala i Serie A na Twitteru.

- Nasilje postoji u mnogim formama. Osuđujemo ih sve, danas i zauvijek.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 00:16