StoryEditor
mostar

Spušten zastor na spektakularni malonogometni turnir "Lipanjske zore Buna - 2022"

Piše desk  /  17.06.2022., 09:48h

Uspješno je završen drugi po redu malonogometni turnir „Lipanjske zore Buna – 2022“ , na kojem je pobjednički pehar pripao ekipi „West Mlađi“ sa Smrčenjaka. Drugo mjesto odnijela je ekipa „Adictad“ iz Mostara, dok je treće mjesto pripalo ekipi „Flatburg“ također iz Mostara, a ekipi iz Čitluka „The Basement Club“ pripalo je četvrto mjesto.

U četiri dana turnir koji se odigrao na igralištu OŠ Marina Držića Buna na Buni, uz sudjelovanje 32 ekipe iz cijele Hercegovine i Hrvatske, posjetilo je preko 5.000  posjetitelja, ljubitelja sporta, dobre zabave i mještana koji su uživali gledajući mali nogomet i podržavajući svoje favorite i cijelu organizaciju turnira.

Završna večer turnira obilježena je i revijalnom utakmicom mladih snaga Bune i Veterana Bune (0:1),  nakon čega su izvučeni sretni dobitnici vrijednih nagrada tombole.

Za dobru zabavu ovog puta se pobrinuo pjevač Romeo Bilać sa svojim bendom, koji je razveselio publiku do kasno u noć.

Organizatori se na kraju turnira zahvalili svim sudionicima na sudjelovanju, fair play igri, navijačima na fair i korektnom navijanju,  svim sponzorima, donatorima i svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli organizaciju i održavanje ovogodišnjeg turnira, sucima koji su po iscrpljujućoj vrućini uspjeli odraditi svoj posao na najbolji način, djelatnicima Dom zdravlja Mostar i DVD Buna koji su se pobrinuli za zdravlje i sigurnost svih posjetitelja i sudionika.

Ovo je još jedan dokaz da na mladima svijet ostaje, trebamo im biti vjetar u leđa jer su napravili jako respektabilan turnir ove vrste u Hercegovini, a u godinama koje dolaze cilj je dodatno širiti i još više unaprjeđivati sport, zabavu i promovirati prirodne ljepote Bune, priopćili su organizatori.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:46