StoryEditor
"bermudski trokut"

Spreman za novu sezonu: Realov trio izvozao Juventusove veznjake, a onda je Luka projurio kraj 15 godina mlađeg suparnika

Piše desk  /  31.07.2022., 11:49h

"Sviđa mi se i jedna i druga opcija. Imamo rock‘n‘roll i klasiku. Casemira, Kroosa i Modrića zovem Bermudski trokut jer u njemu nestaje lopta", kaže Ancelotti.

Nogometaši aktualnog europskog i španjolskog prvaka Real Madrida su na pripremama u SAD-u svladali talijanski Juventus s 2-0. Strijelci za Real bili su Karim Benzema (19-11m) i Marco Asensio (69), dok je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić(36) igrao do 64. minute.

Modrić je protiv Juventusa odigrao sjajno i (ponovno) dokazao da je unatoč svojoj dobi i dalje jedan od najboljih veznjaka na svijetu.

Veliku pažnju nakon utakmice Reala i Juventusa privukla je jedna akcija koju je započeo Modrić, dodao do Casemira koji mu je odmah vratio loptu. Tada je Luka dodao Kroosu, on dodaje Casemiru, a Brazilac petom sjajno proigrava Modrića koji prima loptu i bježi Nicoli Faggioliju (21), nogometašu Juvea koji je čak 15 godina mlađi od njega.

Trenera Real Madrida Carla Ancelottija nakon utakmice su pitali sviđa li mu se više momčad u kojoj u veznom redu igraju mlađi igrači Valverde, Camavinga i Tchouaméni ili s legendarnim triom, koji je obilježio pošlo desetljeće, Casemirom, Tonijem Kroosom i našim Modrićem.

"Sviđa mi se i jedna i druga opcija. Imamo rock'n'roll i klasiku. Casemira, Kroosa i Modrića zovem Bermudski trokut jer u njemu nestaje lopta. Ova momčad će uvijek biti gladna za trofejima dok ima njih trojicu", poručio je Ancelotti.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 13:07