StoryEditor
EUFORIJA U HAJDUKU

Sportskog direktora Hajduka dočekalo iznenađenje u restoranu kada je htio platiti račun

Piše Desk  /  24.09.2021., 11:36h
Dopustite da vas počastimo. Hvala vam za sve. Who is next? Samo Hajduk, pisalo je na papiriću kojeg je sportski direktor Hajduka Nikoličius dobio umjesto računa.

Velika euforija zahvatila je Hajduk, a glavni razlog za to su Marko Livaja i čelnici koji su napravili strašan posao u ljetnom prijelaznom roku. Više nitko ne priča o debaklu u Konferencijskoj ligi i ranom ispadanju od Tobola, glavna tema je juriš na naslov prvaka i nevjerojatan prijelazni rok. 

Ostankom Marka Livaje, koji je duša, srce i lider ovog Hajduka, predsjednik Lukša Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius udarili su temelje za budućnost. U pravom spoju mladosti i iskustva pridodali su nekoliko sjajnih igrača, a dodatna iskra za plamen euforije u Splitu bio je dolazak velikog Danijela Subašića i povremenog reprezentativca Darija Melnjaka.

Bio je to šlag na kraju sjajnog prijelaznog roka kojeg su odradili čelnici kluba. Možda i jedan od najboljih u povijesti kluba. Sve redom iskusni i provjereni igrači dokaz su da Hajduk ove sezone cilja na velike stvari. A navijačkom puku dovoljna je samo mala iskra da se zapali euforija.

San je naslov prvaka Hrvatske na što Hajduk čeka još od 2005. godine, a to se ne libi priznati niti Danijel Subašić. Sportski direktor Mindaugas Nikoličius radio strašan posao na Poljudu, a to itekako vide navijači među kojima uživa božanski status. Kada je Hajduk u pitanju, navijači bi sve napravili, a tome svjedoči i scena iz jednog splitskog restorana.

Nikoličius je bio na večeri u jednom splitskom restoranu, no kada je htio platiti račun, dočekalo ga je iznenađenje.

- Dopustite da vas počastimo. Hvala vam za sve. Who is next? Samo Hajduk - pisalo je na papiriću.

Oduševljeni Litavac je sve podijelio na društvenim mrežama. I sam je svjestan da su očekivanja velika, a radi sve što je u njegovoj moći da zadovolji apetite navijača i donese ono što se čeka od 2005. godine. A to je naslov prvaka, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 19:51