StoryEditor
suradnja

Splitski Hajduk intenzivirao suradnju s HNK Tomislav iz Tomislavgrada

Piše Fena  /  29.10.2021., 22:38h
Voditelji nogometne akademije HNK Hajduk Split Boro Primorac i njegov zamjenik Mate Radić boravili su u petak u radnom posjetu Upravi HNK Tomislav iz Tomislavgrada gdje su intenzivirali suradnju ova dva kluba u budućnosti na mnogim zajedničkim nogometnim projektima koji su započeli potpisivanjem sporazuma o suradnji prije nekoliko godina.

Tim sporazumom kojeg su tada potpisali predsjednik Tomislava Ilija Bagarić i predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos regulirani su obostrani međusobni odnosi koji uključuju niz stručnih aktivnosti iz područja nogometa i procesa rada s mlađim uzrasnim kategorijama.

Suradnja traje već neko vrijeme, stručni kadar iz HNK Tomislav je već sudjelovao na edukacijama koje je organizirao Hajduk. Nekoliko mladih igrača je već došlo na Poljud, a sve s ciljem kako bi se djeci pružio sistematičan razvoj, kazali su Feni iz Uprave HNK Tomislav.

 - Sada predstoji organiziranje međusobnih utakmica svih selekcija ova dva kluba, potom kampa HNK Hajduk u Tomislavgradu, edukacije naših trenera, te drugih aktivnosti u cilju jačanja razvoja nogometa na ovim prostorima - kazao Ilija Bagarić, predsjednik Uprave 'Tomislava'.

Dodao je kako su gosti iz Splita oduševljeni nogometnom infrastrukturom u koju je ova uprava posljednjih godina uložila velika financijska sredstva.

Ovom suradnjom i posjetom predstavnici HNK Hajduk nastoje daljnje osnaživanje igračkog kadra unutar Akademije HNK Hajduk, gradnju uspješne budućnosti, ali i izgradnju nogometa i sporta u širem smislu.

Dnevnik.ba

23. siječanj 2022 21:03