StoryEditor
la liga

Španjolski mediji puni su hvalospjeva za Luku Modrića nakon golčine koja je donijela pobjedu Real Madridu

Piše desk  /  26.02.2024., 14:09h

Španjolski mediji puni su hvalospjeva za Luku Modrića nakon što je njegov gol iz 81. minute riješio pitanje pobjednika susreta Real Madrid - Sevilla. Hrvatski veznjak u igru je ušao u 75. minuti, a šest minuta kasnije krasnim golom s 20-ak metara donio je Realu pobjedu 1:0.

"Modrić je zabio gol koji je bio jednako važan za njegovu momčad koliko i za njega samog. Posljednjih mjeseci osuđen na ulogu epizodista, Hrvat je dočekao svoj trenutak slave. Postigao je gol kakav je prije 11 godina postigao Manchester Unitedu u Ligi prvaka, jakim udarcem desne noge, nakon kojeg je lopta imala neuhvatljiv luk i od stative završila u mreži.

Proslavio ga je sa stilom. Rüdiger ga je podigao i pokazao ga Bernabeuu, a tribine su skandirale njegovo ime", piše Marca, koja Modrićev gol naziva magijom i navodi da može biti "vrijedan osvajanja prvenstva".

"Malo je onih koje obožavaju više od Modrića"

"Malo je igrača koji su u Madridu obožavani više od njega i malo je onih koji zaslužuju kontinuitet ovacija kakav on zaslužuje", navodi se te se Modrića naziva kraljem, a s naslovnice Marce strši naslov "Tko zna, zna".

Modrić je na i naslovnicama Mundo Deportiva i Sporta, a As preko cijele stranice ima fotografiju proslave Realove momčadi s Modrićem na rukama suigrača i naslovom "Vječan".

"Besmrtna desna noga"

"Modrić se ne gasi. Govorimo li o ljubavi prema natjecanju, Hrvat bi mogao napisati enciklopediju. On je otpadnik, balkanskom tvrdoglavošću odupire se tome da mu godine nadjačaju beskrajan talent. Možda će otići na kraju sezone, možda i neće, ali riječ "odustajanje" ne postoji u njegovom rječniku. Njegova besmrtna desna noga sprječava Barcelonu i Gironu da se umiješaju u borbu za naslov", piše As i podsjeća da je isti ovakav gol Modrić postigao u Ligi prvaka Manchester Unitedu prije točno 4009 dana.

"On odbija baciti ručnik i predati se. Cijelu svoju karijeru bio je šampion. To je i sada", dodaje se.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
27. travanj 2024 19:16