StoryEditor
kompilacija majstorija

Španjolci objavili jedan od najboljih videa Luke Modrića ikad, od ovoga ćete se naježiti

Piše desk  /  01.10.2022., 10:24h

Španjolska LaLiga na svom je Twitter profilu objavila zanimljiv video s najboljim Modrićevim potezima uz pitanje "naježi li se još netko kada je Luka Modrić na terenu?".

Motor madridskog Reala i hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, sprema se za još jedno veliko natjecanje u dresu vatrenih.

37-godišnji kapetan predvodit će Hrvatsku na katarskom Mundijalu, svi se nadamo i na final fouru Lige nacija, odnosno Europskom prvenstvu 2024. godine u Njemačkoj. 

A Luki u klubu ide sjajno. Iako ima 37 godina i dalje je u udarnom sastavu kraljevskog kluba s kojim je tri puta osvojio španjolsko prvenstvo i pet puta Ligu prvaka. Real i ove sezone igra odlično i napast će sve moguće trofeje.

Španjolska LaLiga na svom je Twitter profilu objavila zanimljiv video s najboljim Modrićevim potezima uz pitanje "naježi li se još netko kada je Luka Modrić na terenu?", prenosi vecernji.hr.

Napominju i da je Modrić već 10 godina u Realu, da ima 300 utakmica u prvenstvu te da je bio izabran za najboljeg nogometaša svijeta. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 20:03