StoryEditor
MODRIĆ PONOVNO ODUŠEVIO

Španjolci o ‘velikom Luki‘: On je vizionar, gospodar nogometa

Piše Desk  /  22.11.2021., 12:33h
‘Modrić se euforično vratio u Real nakon što se s Hrvatskom plasirao na Svjetsko prvenstvo. Bio je pravi otrov za Granadu‘, nahvalila je španjolska Marca nastup kapetana ‘vatrenih‘ (36).

Madridska tri tenora i dalje dominiraju, a Luka Modrić je bio spektakularan. Remek djelo varke i preciznosti s njegovim potpisom rezultiralo je trećim golom Reala, a on donosi najbolju verziju ‘kraljeva‘, napisala je Marca nakon pobjede madridskog kluba protiv Granade (4-1), prenose 24sata.hr.

Još je jednom kapetan hrvatske nogometne reprezentacije pokazao klasu i sa 36 godina na leđima dokazao da može igrati na vrhunskoj razini i dirigirati veznim redom ‘kraljeva‘. Puni su hvale za njega bili španjolski novinari nakon predstave protiv Granade, a uz Casemira (29) i Tonija Kroosa (31) dobio je velike pohvale.

- Modrić se euforično vratio u Real nakon što se s Hrvatskom plasirao na Svjetsko prvenstvo. Bio je pravi otrov za Granadu, a igrao je lagano i opušteno. Kod Reala se stvara osjećaj nelagode čim on nema loptu neko vrijeme, a njegova je zasluga najbolja akcija utakmice iz koje je stigao gol za 3-1. Luksuz ga je gledati kako igra. Kad navuče kaput i uzjaše s Kroosom, užitak ih je gledati - napisali su Španjolci.

Taj je spomenuti treći gol dobio mnoštvo pohvala, a Modrić je ‘prepustio‘ gol Viniciusu Junioru koji nije imao težak posao, već je samo iz blizine poslao loptu u mrežu.

- Hrvat je Viniju darovao gol koji je trebao sam zabiti. Kakav gospodar nogometa i kakva čast za Brazilca! Akcija će vas natjerati da se zaljubite u Real, a kako je Modrić samo sjajan. Kontru za udžbenike okrunio je asistencijom, a svi su očekivali da će zabiti gol. Pokazao je viziju i neiscrpan arsenal sjajnih poteza te viziju - zaključili su.

‘Kraljevi‘ se dižu u formi, a pred njima su novi ispiti. Već ih u srijedu očekuje gostovanje kod moldavskog Šerifa u sklopu Lige prvaka, a u nedjelju ih na domaćem terenu očekuje utakmica protiv Seville u ligi.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:31