StoryEditor
huliganizam

Snimljeno kako Hajdukov navijač udara snimatelja

Piše desk  /  11.08.2022., 07:35h

"Navijač koji je napao izvjestitelja televizije TVI/CNN uhićen je te će u četvrtak biti izveden pred istražnog suca", izvijestio je novinar portugalskog CNN-a, prenosi 24sata.hr.

Hajdukovi navijači su nakon izlaska sa stadiona i utakmice protiv Vitorije Guimaraes u Portugalu napali TV snimatelje pa je policija upotrijebila pendreke, suzavac i gumene metke, pokazuje snimka portugalske televizije Sport TV.

Video napada možete pogledati OVDJE.

Nekoliko vozila hrvatskih registarskih oznaka oštećeno je pak na parkiralištu pokraj željezničkog kolodvora u obližnjem mjestu Trofa, izvijestile su novine O Jogo. 

Na fotografiji se vidi bijeli kombi sa splitskim tablicama razbijenih prozora te drugi kombi i automobil probušenih guma.

Nakon utakmice i prolaska Hajduka u playoff Konferencijske lige, domaći navijači Vitorije gađali su Hajdukove igrače stolicama, mobitelima, kovanicama...

Epilog je navodno da je kondicijski trener Ian Coll dobio plastičnom bocom u glavu i raskrvavljen je napustio teren, a tim menadžer Stjepan Badrov dobio je upaljačem u glavu.

"Navijač koji je napao izvjestitelja televizije TVI/CNN uhićen je te će u četvrtak biti izveden pred istražnog suca", izvijestio je novinar portugalskog CNN-a.

Dnevnik.ba

27. siječanj 2023 16:34