StoryEditor
"NOLE FULIO TEREN"

Snimka s tribina u Kataru je hit zbog ovog muškarca. Kažu da jako sliči slavnom tenisaču

Piše desk  /  21.11.2022., 15:04h

Na prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru zabilježen je veliki broj ljudi, a pritom je snimljen i zanimljiv prizor.

Na utakmici kojom je otvoreno prvo Svjetsko prvenstvo u arapskom svijetu zabilježena je sjajna posjećenost, a stadion je, prema izvješću medija, popunilo više od 67.000 navijača, unatoč kapacitetu stadiona od 60.000.

Snimke atmosfere s prve utakmice koja se odigrala između Katara i Ekvadora, te završila neslavno za domaćina, preplavili su internet, a jedna od njih tiče se i Đokovića.

Naime, netko je primijetio kako je utakmicu iz VIP dijela pratio muškarac koji nevjerojatno podsjeća na srbijanskog tenisača. On je mirno sjedio na svom mjestu, obučen u tradicionalnu arapsku odoru, kanduru, što je netko odlučio snimiti i postaviti na Instagram.

"Pogrešan turnir brate", stoji u opisu videa, ispod kojeg je "lažni Đoković" izazvao brojne reakcije.

Mnogi su primijetili veliku sličnost između ovog Arapina i slavnog tenisača te su se odlučili i našaliti na taj način.

"Noletov izraz lica kao kada sluša Jecin recept za zdravu ishranu", našalio se netko, referirajući se na prehranu njegove supruge.

"Stiže čovjek na sve strane", napisao je netko, znajući da je tenisač sinoć osvojio završni Masters u Torinu, prenosi Klix.ba.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 03:03