StoryEditor
ligue 1

Snimka s Parka prinčeva obilazi svijet: Navijači PSG-a izviždali Messija i Neymara

Piše desk  /  13.03.2022., 14:36h
Nakon ispadanja od Real Madrida i novih neuspjeha u Ligi prvaka, navijači Paris Saint Germaina izgubili su strpljenje i to pokazuju na današnjoj utakmici protiv Bordeauxa.

Stanje u PSG-u odavno nije bilo teže. Osim nezadovoljstva navijača, ogorčeni su i najvažniji ljudi kluba i uskoro bi mogli napustiti jedan od najbogatijih klubova svijeta.

Kako je ekskluzivno prenio ugledni novinar Romain Molina, klub će napustiti najveća zvijezda Kylian Mbappe, predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi, trener Mauricio Pochettino i sportski direktor Leonardo Araujo.

Istovremeno, PSG je dočekao Bordeaux u duelu 28. kola francuske Lige 1, a nakon poluvremena rezultat je 1:0. Jedini gol postigao je Kylian Mbappe, čovjek kojeg su navijači s tribina podržali velikim aplauzima i ovacijama.

No, snimke s Parka prinčeva obilaze svijet pošto navijači PSG-a žestoko zvižde jednom od najboljih nogometaša svih vremena Lionelu Messiju.

Ogorčeni odnosom prema dresu i nastupima u PSG-u navijači su žestoko izviždali Messija, ali i Neymara u utakmici protiv Bordeauxa.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:26