StoryEditor
kritike za portugalca

Snimka čelnika Al Nassra? "Dao sam 200 mil. za Ronalda, a on zna samo vikati ‘siuuu‘"

Piše desk  /  31.01.2023., 09:10h

Cristiano Ronaldo (37) nije najbolje započeo svoju epizodu u Saudijskoj Arabiji. Njegov Al Nassr izgubio je u utakmici Superkupa od Al-Ittihada rezultatom 3:1 i tako prekinuo dugi pobjednički niz, a meta kritika zbog svojih igara bila je upravo portugalska superzvijezda.

Trener Rudi Garcia izdvojio ga je nakon utakmice spominjući šansu koju je Ronaldo promašio u prvom poluvremenu, koja bi po njemu promijenila tijek utakmice da je pretvorena u gol, a sada je postao viralan zanimljiv video, u kojem je navodno jedan od direktora kluba. Bogati Saudijac u njemu prigovara oponašajući Ronaldovu trademark proslavu: "Potrošio sam 200 milijuna na Ronalda, a on samo zna reći 'siuuu'!"

Podsjetimo, Ronaldo je potpisao za AlNassr nakon što je tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru otpušten iz Manchester Uniteda zbog stavova iznesenih u intervjuu britanskom novinaru Piersu Morganu. Ronaldo se nije mogao pomiriti s ulogom rotacijskog igrača pa je u intervjuu za koji nije imao dozvolu kluba napao trenera, suigrače i upravu. Prema više izvoram u Al Nassru je plaćen 200 milijuna eura godišnje.

Dnevnik.ba

20. srpanj 2024 23:18