StoryEditor
put u katar

Slavni Argentinac objavio snimku showa u avionu, jasno je da mu nije baš ugodno

Piše desk  /  18.11.2022., 10:01h

Na Aguerovu licu vidi se da mu nije lako, a to pokazuju i četiri užasnuta ’emojija’ kojima je sve opisao

Reprezentacije sudionice Svjetskog prvenstva i dosta navijača ide u Katar, neki su ondje već stigli, a svoju situaciju koju je doživio na letu sa svijetom je podijelio Sergio Kun Aguero, donedavno velika argentinska zvijezda s nogometnih terena, a danas zaljubljenik u sport u kojem je ostavio trag.

Na Twitteru je Aguero na objavio snimku s leta, a oko njega su ljudi u žuto-zelenom, u brazilskim bojama, u pjesmi koja odjekuje avionom.

“Cijelim putem ovako”, opisao je bivši argentinski reprezentativac na ‘naljepnici’ na videu, u situaciji u kojoj djeluje da bi najradije pobjegao, ali nema kamo, osim s padobranom.

Do sada je video na Twitteru vidjelo više od tri milijuna ljudi, a ‘pljušte’ i proslijeđeni tvitovi, ‘likeovi’ i komentari. U svemu tome, na Aguerovu licu vidi se da mu nije lako, a to pokazuju i četiri užasnuta ’emojija’ kojima je sve opisao, piše dnevno.hr.

Aguero je u Katar otišao navijati za svoju Argentinu, za reprezentaciju za koju je igrao 15 godina, s oproštajem lani, nakon 101 utakmice i 41 gola u nacionalnom dresu. Na svjetskim prvenstvima je na terenu bio u akciji tri puta, 2010. u Južnoj Africi, ’14. u Brazilu i ’18. u Rusiji, a najviše pamti srebro iz Brazila, poslije poraza od Njemačke nakon produžetaka u finalu.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 04:29