StoryEditor
škotska

Škoti oduševljeni Hrvatom: Naš je najbolji igrač, on jednostavno mora igrati

Piše desk  /  29.12.2022., 20:28h

Vrlo lako su nogometaši Rangersa upisali nova tri boda u domaćem prvenstvu svladavši u 19. kolu Motherwell s 3:0. Cijelu utakmicu za Rangers je odigrao hrvatski reprezentativac Borna Barišić, koji se istaknuo s dvije asistencije, obje u prvom poluvremenu.

Prvo je asistirao Morelosu u 13. minuti, koji je pogodio za 1:0, dok je u 39. minuti dodao Goldsonu za 2:0. Konačnih 3:0 postavio je Tillman u 63. minuti.

U idućem kolu igrat će se veliki derbi škotskog nogometa između Rangersa i Celtica, a navijači ''Plavih'' i mediji bliski Rangersima oduševljeni su igrom Barišića, prenosi Index.hr.

"Stasit, samouvjeren i u formi, Barišić je naš najbolji igrač, a kad proizvodi kvalitetu kakvu smo vidjeli protiv Motherwella, onda jednostavno mora igrati", pišu novinari portala Rangers News te dodaju:

"Prvih deset minuta Rangersi su bili miljama daleko. Nismo mogli kontrolirati loptu, dali smo nekoliko prigoda i borili smo se izgraditi igru ​​na vlastitoj polovici sve dok u jednom trenutku Bornine magije nismo pobjegli iz mrtve točke."

Borna Barišić na Svjetskom prvenstvu u Kataru odigrao je dvoboj protiv Japana kad je zbog bolesti izvan pogona bio Sosa, a ostale utakmice proveo je na klupi za pričuve. Na ljestvici je Rangers i dalje drugi te ima devet bodova manje od Celtica. 

Dnevnik.ba

22. listopad 2024 02:21