StoryEditor
Šokantne informacije

Skandal: Argentincu prijeti deportacija iz Katara, stigle jezive optužbe

Piše desk  /  25.11.2022., 21:20h

Selekcija Argentine izgubila je u prvom kolu Mundijala od Saudijske Arabije sa 2:1, a sada bi mogla da se suoči i s deportacijom jednog nogometaša.

U pitanju je Thiago Almada, koji je dobio jezive optužbe za seksualno zlostavljanje. Šokantne informacije otkrila je odvjetnica Raquel Hermida Lehenda, koja zastupa navodne žrtve u cijelom ovom slučaju, prenosi N1

Postupak pred organima FIFA-e je već pokrenut, a argentinski 21-godišnji nogometaš i dalje ne zna kakva će mu sudbina biti u Kataru.

“On je usred pandemije organizirao tajnu zabavu u oblasti San Isidro. Pijana djevojka je otišla na prvi kat s Thiagom Almadom, a onda se odjednom pojavilo mnogo ljudi da je zlostavljaju. Kada kažem mnogo ljudi, govorim o drugom igraču Veleza po imenu Brisuela, djevojci po imenu Kamila i na kraju o menadžeru po imenu Delvin Acuna“, navela je spomenuta odvjetnica.

Katar je poznat kao zemlja sa strogim pravilima, pa ako se tvrdnje ispostave kao točne, Almada bi brzo mogao biti deportiran.

“Postoji mnogo nogometaša kojima je zabranjeno da uđu u Katar, a Almada je tamo i slobodno se šeta. Moji suradnici pokušavaju da dođu do katarskih dužnosnika na pravi način, što je prije moguće“.

Almada nije neko tko je standardan u reprezentaciji, ali svakako važi za talentiranog mladog igrača, te bi problemi sa zakonom mogli negativno utjecati na daljnji razvoj njegove igračke karijeri.

Dnevnik.ba

07. prosinac 2023 11:41