StoryEditor
Fernanda Maia Carelli

Sjećate se sakupljačice loptica koja je zbunila uvijek koncentriranog Rafu? Evo čime se danas bavi...

Piše desk  /  03.11.2021., 08:06h
Fernanda Maia Carelli postala je poznata nakon ATP tunira u Rio de Janeiru 2014., a danas radi kao sportska novinarka i komentatorica na kanalu SBT Esporte Rio i na radiju De Primeira Radio MixFM

Jedna od zapamćenijih scena s ATP turnira u Rio de Janeiru iz 2014. godine bila je ona kada je španjolski tenisač Rafael Nadal (35) jedva susprezao pogled sa sakupljačice loptica. 

Brojni ljubitelji tenisa tada su se zapitali tko je lijepa djevojka koja je tijekom većeg dijela turnira Nadalu odvlačila pozornost, što su televizijske kamere uhvatile u više navrata. 

Ubrzo se saznalo da se radi o zanosnoj Brazilki Fernandi Carelli koja danas radi kao sportska komentatorica na kanalu SBT Esporte Rio i na radiju De Primeira Radio MixFM te kao najavljivačica na Olimpijskom stadionu u Rio de Janeiru. Fernanda najavljuje i utakmice Botafoga, Flamenga i Fluminensea, piše 24sata.hr.

Sudeći prema društvenim mrežama, brazilska novinarka danas izgleda fantastično te se nalazi u sretnom braku i u međuvremenu je postala majka dvoje djece, djevojčice Roberte i dječaka Rafe. 

Na Instagramu je prati 133.000 obožavatelja, a u nastavku pogledajte kako Fernanda Maia Carelli izgleda danas:

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 20:05