StoryEditor
bundesliga

Sjajna večer Kramarića u pobjedi Hoffenheima: Zabio jedan gol i sudjelovao u akcijama za još dva

Piše desk  /  09.12.2023., 08:56h

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić bio je strijelac jednog pogotka te je sudjelovao u akcijama za preostala dva u 3:1 (2:0) domaćoj pobjedi Hoffenheima protiv Bochuma u susretu 14. kola njemačkog prvenstva.

Kramarić je postigao drugi pogodak na utakmici nakon što se u 43. minuti sjajnim "lažnjakom" oslobodio bloka suparničkog stopera te zatim s pet metara svladao vratara nakon što ga je lijepim ubačajem uposlio Kaderabek. Desetak minuta, ranije, u 32. minuti, Kramarić je pravodobnom loptom s desnog krila proigrao Weghorsta koji je izašao sam pred gostujućeg vratara koji mu je uspio obraniti udarac, ali lopta se potom odbila od braniča Mašovića i završila u mreži.

Pokrenuo akciju za treći gol

Kramarić, koji je igrao do 88. minute, pokrenuo je akciju i za treći gol, on je u 76. minuti uposlio Bultera na lijevom krilu, a ovaj je ubacio na glavu Beboua koji je povisio na 3:0. Na konačnih 3:1 prekrasnim je volejom smanjio Paciencia u 90. minuti.

Hoffenheim je šesti sa 23 boda, dok je Bochum 12. sa 13. Na vrhu je Bayer Leverkusen sa 35 bodova, tri manje uz utakmicu manje ima drugi Bayern.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
24. travanj 2024 09:55