StoryEditor
mostarski i splitski klub

Sjajna utakmica u Mostaru u ožujku: Zrinjski i Haduk dogovorili prijateljski susret

Piše desk  /  01.03.2024., 12:05h

Stigla je vijest koja bi mogla obradovati navijače Hajduka, ali isto tako i one koji prate uspjehe nogometnog prvaka u BiH. Naime, Hajduk je objavio da će u ožujku, za vrijeme reprezentativne stanke, Zrinjski i Hajduk u Mostaru prijateljski odmjeriti snage.

Spominje se termin 22. ožujka u 17 sati, datum koji još uvijek nije službeno potvrđen jer još nisu odrađeni završni dogovori. Dvije momčadi, inače, posljednji su put igrale na Poljudu 2021. godine kada je mostarski klub zabio tri gola naspram tek jednog Hajduka.

Tada je Zrinjski vodio aktualni trener Dinama Sergej Jakirović. Prije toga, klubovi u se susreli 2016. godine kada je pak slavio Hajduk s dva zabijena gola.

Podsjetimo, ova vijest stiže u trenutku kada Hrvatsku trese VAR afera, u kojoj je upravo Hajduk jedan od glavnih aktera koji ne staje s kritikama na suđenje u hrvatskom prvenstvu.

Zrinjski je prošle godine napravio ogroman uspjeh i ispisao nogometnu povijest BiH plasiravši se u neku od grupa UEFA-inih natjecanja i to u Konferencijsku ligu osvojivši ukupno četiri boda. Pobjedom nad AZ Alkmaarom i remijem s Aston Villom.

Dnevnik.ba

 

23. travanj 2024 10:53