StoryEditor
Serie A

Sjajan pogodak Vlašića za tri boda Torina

Piše hina  /  14.05.2023., 15:54h

U prvom nedjeljnom susretu 35. kola talijanske Serie A nogometaši Torina, koje vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, svladali su u gostima Veronu s minimalnih 1-0.

Junak pobjede Torina bio je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić koji je bio jedini strijelac. U 29. minuti Vlašić je primio loptu od Sanabrije, na 20 metara od suparničkih vrata te je žestoko opalio lijevom nogom. Lopta je gromovito odletjela u mrežu bez prave reakcije domaćeg vratara za 1-0 gostiju.

Vlašiću je to bio peti ovosezonski ligaški pogodak za Torino, ali i prvi u kalendarskoj 2023. godini. Posljednji je postigao početkom studenoga prošle godine. U 60. minuti trener Jurić je zamijenio Vlašića.

Verona je pokušavala doći do izjednačenja ili potpunog preokreta, ali nije uspjela u tome. Tako će i dalje strahovati za svoj prvoligaški status, trenutačno je na 17. mjestu, posljednjem u sigurnoj zoni ostanka. Ova pobjeda podigla je Torino na osmo mjesto ljestvice.

U nedjelju još igraju Fiorentina - Udinese, Monza - Napoli, Bologna - Roma i Juventus - Cremonese, dok će posljednju utakmicu kola u ponedjeljak odigrati Sampdoria - Empoli.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:50