StoryEditor

Sin latvijske premijerke potpisao za Dinamo

Piše desk  /  24.02.2024., 09:46h

Dinamo je svojoj kadetskoj momčadi priključio latvijskog nogometaša Mattisa Silinša (17). Riječ je standardnom latvijskom U-17 reprezentativcu, koji je u petak potpisao ugovor. Novi Dinamov branič sin je aktualne latvijske premijerke Evike Siline, koja je na vlast u toj državi došla prije godinu dana.

"Veliko hvala svima u Metti na prekrasnih 11 godina koje smo proveli zajedno, nisam se mogao zamisliti nigdje drugdje. U ovom klubu sam odrastao kao nogometaš i kao čovjek, na tome sam svima zahvalan. Ovdje sam trenirao pod vodstvom mnogih trenera, svima se zahvaljujem na suradnji, svemu što su me naučili

Dobio sam veliku priliku za napretkom u Dinamu, siguran sam kako ću u novom klubu ostvariti svoje odavno zacrtane ciljeve. Hvala mojim suigračima, trenerima i ljudima iz kluba na vremenu koje smo zajedno proveli na terenu i izvan njega", rekao je Silinš po odlasku iz latvijskog kluba Mette.

"Hvala klubu Metta na velikom doprinosu latvijskom sportu i obrazovanju naše djece najnovijim metodama. Stvara se sportsko ozračje koje je ugodno, sigurno i otvoreno za djecu", napisala je Evika Silina na Instagramu.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 05:16