StoryEditor
liga prvaka

Šimić: Nikad ne bih izjavio da navijam za Milan protiv Dinama

Piše desk  /  13.09.2022., 21:02h

Dinamo u srijedu u 18:45 na San Siru protiv Milana igra susret 2. kola skupine E Lige prvaka. Uoči utakmice Gazzetta dello Sport kontaktirala je bivšeg igrača oba ova kluba, Darija Šimića, i pitala ga je za koga će navijati u sutrašnjoj utakmici na legendarnom stadionu.

"Navijat ću za Milan jer sam njegov vanjski suradnik, no neće biti lako. Nevjerojatna je ta slučajnost koja se dogodila. Dinamo je iskusna momčad, ne previše različita od one koju je 2019. godine pobijedila Atalantu. Po mom mišljenju, namjeravaju se braniti. Protiv Chelseaja su igrali 5-3-2", prenijela je Gazzetta Šimićeve riječi, prenosi Index.hr.

"Izjava izvučena iz konteksta"

Njegove izjave pokrenule su dosta reakcija među Dinamovim navijačima, koji su zamjerili Šimiću, inače rođenom Zagrepčaninu, da će navijati protiv Dinama. Nakon toga smo nazvali Šimića, koji je rekao da je njegova izjava izvučena iz konteksta.

"Naravno da ne bih nikad rekao da navijam za Milan protiv Dinama. Ja sam iz Zagreba, Dinamo je moj klub, a Milanov sam zaposlenik. Navijam u ovoj skupini i za Milan i za Dinamo, i malo za Salzburg, jer je to klub mojeg sina Roka", rekao nam je Dario i dodao:

"Bio bih najsretniji da Dinamo i Milan prođu skupinu kao prvi i drugi, a da Salzburg bude treći. No, naravno, nešto se pita i Chelsea, koji je sigurno i dalje favorit za prolazak, ali vjerujem da Dinamo može napraviti jako puno u ovoj skupini."

Šimić je iz tadašnje Croatije otišao u Inter 1999. godine, a tri godine kasnije prešao je u Milan. Karijeru je završio u Dinamu 2010. godine, no sada ponovno radi za Milan, ovaj put kao skaut slavnog talijanskoga kluba.

24. travanj 2024 04:02