StoryEditor
član Dinamove Uprave

Šimić nakon šokantnog ispadanja: "Bišćan i njegov stožer imaju našu maksimalnu podršku i ljudsku i bilo kakvu, kao što su imali i do sada"

Piše desk  /  20.08.2023., 09:34h

Dario Šimić, član Dinamove Uprave, stao je pred novinare na stadionu AEK-a i prokomentirao ispadanje iz Lige prvaka.

"Šokantno, kao vjerojatno i većina naših navijača", odgovorio je na pitanje kako je to doživio.

"Bili smo blizu, stvarno možemo reći da smo bili ponosni na naše dečke kako su igrali 92 minute. Nažalost nismo zatvorili utakmicu i ne možemo biti zadovoljni s tim. Treba vidjeti zašto nam se dosta često događa da gubimo utakmice u zadnjim minutama", prenose SN.

Od četiri pogotka koje je Dinamo primio od AEK-a tri su pala u 90. minuti ili nakon nje.

"Prvo bih htio reći da je ovo bila strašno teška utakmica, nakon onoga što se dogodilo s navijačima. To treba gledati u tom kontekstu. Naša sezona traje do kraja ove godine. U četvrtak već imamo novu utakmicu, što brže se treba dignuti i treba igrati dalje. Svaka tri dana bit će novi nastup. Dečki su profesionalci, svi smo bili profesionalci, od nas se očekuje da izvlačimo maksimum".

Trener Igor Bišćan kazao je da mu je to jedan od najgorih dana u životu, stoji li klub čvrsto iza njega?

"Vjerujem da je to strašan šok za trenera i njegov stožer. Oni imaju našu maksimalnu podršku i ljudsku i bilo kakvu, kao što su imali i do sada. Stojimo im maksimalno na raspolaganju, a oni moraju analizirati svoj posao i vidjeti kako dignuti momčad te kako biti bolji".

Hoće li dobiti adekvatna pojačanja?

"Zasad nismo niti jednog igrača prodali, a trojicu smo doveli. Vidjelo se da možemo parirati pravim momčadima, kao što je AEK koji je vrhunska ekipa. Možda je Young Boys bio najteži suparnik u novije doba kvalifikacija za Ligu prvaka. Do 1. rujna traje prijelazni rok pa ćemo vidjeti".

Najavljeni su odlasci nekoliko igrača, na pitanje je li to bila zadnja utakmica Josipa Šutala za Dinamo i kreće li put Amsterdama, kazao je:

"Dosta je blizu tome".

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 04:11