StoryEditor
umirovljena desetka

Senijad Ibričić: Postoji šansa da moj kum Edin Džeko dođe u Hajduk

Piše desk  /  16.05.2022., 13:53h

Od prije nekoliko dana umirovljena legenda Hajduka s više od 40 nastupa za izabranu vrstu BiH dala je intervju za Index.hr. Dotaknuli su se mnogih tema, a mi izdvajamo komentar o Džeki i mogućem dolasku u Hajduk.

"Upoznali smo se u mladoj reprezentaciji, tu smo odigrali par utakmica. Bilo je još dobrih igrača u generaciji, Ibišević, Salihović. Dosta nas je prešlo u A reprezentaciju. Nastavili smo se družiti i kako smo imali slične početke, nas dvojica smo se našli.

Slični smo karakteri. Više od deset godina smo dobri prijatelji. Kad završiš karijeru ostaju ti samo sjećanja i ljudi, prijateljstva. Sretan sam što sam preko nogometa upoznavao takve ljude. Džeko i ja smo povezani i familijarno. On je kum mom sinu, ja njegovoj kćeri. To je nešto posebno.

On je isto vidio kakav je Hajduk klub, sve mu se svidjelo pa je normalno da je bila priča o njegovom dolasku.. U dosta navrata dok sam igrao u Splitu dolazio je na utakmice. Poslije smo išli i na ljetovanja. Ništa nije nemoguće, evo vidite da dolaze momci poput Kalinića i Livaje.

Teško je sad očekivati Džeku ili Ivana Perišića koji su još na vrhunskom nivou, ali daj Bože da ih sve jednom vidimo u dresu Hajduka. Što se mog kuma tiče, mislim da ta šansa postoji", rekao je Senijad Ibričić.

Dnevnik.ba

28. lipanj 2022 19:52