StoryEditor
Europski klubovi ga nisu htjeli

Saudijski mediji: Ronaldo je potpisao za Al Nassr

Piše desk  /  30.12.2022., 21:01h

Cristiano Ronaldo (37) potpisao je dvogodišnji ugovor s Al Nassrom, prvoligašem iz Saudijske Arabije, javljaju tamošnji mediji. Al Arabiya je na Twitteru objavila da je posao već službeno dogovoren, no još nema potvrde ni od kluba ni od Ronalda.

Prema ranijim informacijama, vjeruje se da će Ronaldo u Al Nassru zaraditi oko 70 milijuna eura po sezoni. Pisalo se i da bi zapravo trebao potpisati ugovor do 2030., s tim da ga onaj igrački veže do 2025. godine. Uz ulogu igrača bio bi i ambasador za zajedničku kandidaturu Saudijske Arabije, Egipta i Grčke za Svjetsko prvenstvo 2030. godine. Također, ponuđena mu je i upravljačka uloga u klubu pa će moći, bude li želio, birati trenera koji bi potom bio doveden u klub te preuzeo njega i momčad, prenosi Index.hr.

Europski klubovi ga nisu htjeli

Ronalda se i prije rastanka s Manchester Unitedom dovodilo u vezu s mnogim europskim klubovima. Bio je nezadovoljan i tražio je odlazak s Old Trafforda, koji je na kraju i isprovocirao intervjuom Piersu Morganu. Nakon toga je dobio sporazumni raskid ugovora.

Agenti su ga nudili mnogim klubovima diljem najjačih europskih liga, no ni jedan od njih nije bio spreman dovesti 37-godišnju zvijezdu pod uvjetima kakvi su bili predlagani. Bogatom klubu iz Saudijske Arabije novac nije predstavljao problem. Ronaldo će dobiti više nego što bi dobio u europskom klubu, a Al Nassr mjesto u svim sportskim tiskovinama.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 16:43