StoryEditor
premijer liga bih

Sarajevo odgodilo proslavu titule Zrinjskog: Bordo tim slavio u Čitluku s 3:2

Piše T.R.  /  26.04.2023., 18:14h

Nogometaši Sarajeva odgodili su proslavu titule Zrinjskog pobijedivši ga u Čitluku s 2:3.

Iako se na čitlučkom Stadionu Bare okupio lijep broj navijača i simpatizera Zrinjskog kako bi proslavili osmu titulu prvaka BiH, to se ipak nije dogodilo jer je Sarajevo odigralo vjerojatno najbolju utakmicu sezone i iz Hercegovine se vraća s punim plijenom.

Plemići su očekivano bolje ušli u ovaj susret, držali posjed, stvarali prilike, ali obrana Bordo tima bila je na visini zadatka.

U 14. minuti šok za Mostarce. Sarajevo nakon prekida i odbijanca sretno dolazi do vodstva golom Renana Oliveire.

No, taj gol nije promijenio sliku na terenu te je momčad Krune Rendulića i dalje pritiskala, a nagrada je stigla u 44. minuti kada Ćuže nakon sjajnog ubačaja Memije glavom pogađa za 1:1.

Očekivalo se kako će Plemići u drugom poluvremenu do preokreta, ali njega Sarajevo bolje otvara i nakon kontre i gola Varešanovića ponovno vodi (1:2).

Zrinjskom nije preostalo ništa drugo nego da još više krene naprijed, a Sarajevo je iskusno dočekalo svoju priliku i ponovno nakon kontre koju je ovaj put realizirao Oliveira dolazi do 1:3.

Tračak nade Zrinjskom je donio Jukić sjajnim golom u 83. minuti, ali unatoč napadačkoj igri i velikom opsadom gostujućeg gola, Plemići su upisali 4. poraz ove sezone i morat će još malo sačekati na proslavu titule.

Sarajevo je s druge strane došlo do važna tri boda u borbi za europska natjecanja.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 21:47