StoryEditor
UOČI ODLUČUJUĆEG SUSRETA

Ruski izbornik: Pitajte Hrvate bi li se zamijenili s nama kojima odgovara neodlučeno

Piše Hina  /  13.11.2021., 21:03h
Napravit ćemo sve da ne izgubimo, kazao je na novinskoj konferenciji u Splitu uoči nedjeljnog ogleda protiv Hrvatska - Rusija u kvalifikacijama za SP 2022. godine ruski izbornik Valerij Karpin.

Ako žele direktno u Katar "Zbornaja" mora izbjeći poraz od Hrvatske, a svaki drugačiji Ruse vodi na SP, a Hrvatsku u dodatne kvalifikacije.

"Obje momčadi žele igrati napadački nogomet, ali vidjet ćemo kakva će biti situacija na terenu. U prednosti smo jer ne moramo, kao Hrvati, pobijediti. Nije loše što nam odgovara remi, to je samo opcija više. Hajdemo pitati bi li se Hrvati zamijenili s nama i pristali da im odgovara neodlučeno?", kazao je Karpin, koji je dodao kako Rusija nije ista kao na početku kvalifikacija. 

"Ovo će i za nas biti puno lakša utakmica od one prošle u Moskvi jer smo sada uigraniji. Ako sada i izgubimo od Hrvatske, imat ćemo drugu priliku u doigravanju. Ali ćemo napraviti sve da ne izgubimo", zaključio je Karpin. 

"Nećemo igrati na neriješeno, došli smo igrati nogomet. Istina je da će pun stadion biti veliki plus za Hrvate, ali se nadam da ćemo vidjeti i i čuti i neke od naših navijača", kazao je Gregorij Džikija, za koga se očekjuje da će nositi kapetansku vrpcu na Poljudu. 

Utakmica Hrvatska - Rusija igra se u nedjelju u 15 sati.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 15:55