StoryEditor
na poluvremenu

Ruska legenda izletjela iz studija kad je vidjela što im Hrvati rade: "Ovo je sr***!"

Piše desk  /  15.11.2021., 13:59h
Jednom se Rusu nikako nije svidjelo što se događalo na utakmici s Hrvatskom.

Jedna od zanimljivijih reakcija iz Rusije nakon što je Hrvatska s 1:0 pobijedila njihovu reprezentaciju bila je i ona Evgenija Lovčeva, nekad legendarnog reprezentativca, a danas sportskog komentatora nogometnih zbivanja, piše Gol.hr.

Hrvatska je na kraju pobijedila 1:0 nakon što su hrvatski nogometaši dominirali cijelu utakmicu te je pravo čudo da nisu zabili nekoliko pogodaka. Fjodor Kudrjašov je pak zabio pogodak svojima i tako nas spasio muka.

No i prije tog autogola spomenuti Lovčev nije više mogao gledati što se događa na terenu. Rusi su odlično gurali rezultatski kroz ove kvalifikacije, ali je dojam da su često imali puno sreće, koja im je na kraju okrenula leđa na Poljudu.

Lovčev je napustio TV studio nakon prvih 45 minuta, ili je barem tako najavio, nakon svađe s voditeljem.

''Vi tu sjedite i lažete ljudima da igramo pristojan nogomet. Ma to je u biti sr***. Pa nisi ti vidio pristojan nogomet'', derao se Rus i krenuo van.

''Zar ćete stvarno otići?'', pitao ga je voditelj, a ovaj mu uzvratio:

''Pa naravno, zar da gledam ovaj cirkus? Pričate bajke o nekom normalnom nogometu.''

Lovčev će biti upamćen i po tome što je prvi javno opomenuti igrač na svjetskim prvenstvima. Dogodilo se to 1970. godine na otvorenju prvenstva protiv Meksika. Za SSSR je nastupio 52 puta.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 00:23