StoryEditor
objavili tužnu vijest

Ronaldu i Georgini umro novorođeni sin

Piše desk  /  18.04.2022., 21:56h
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez objavili su da im je preminuo novorođeni sin.

"S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće", piše u zajedničkoj izjavi para objavljenoj na Instagramu.

"Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku", objavili su.

"Dječače naš, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek", dodali su. Georgina je nosila blizance. Djevojčica je preživjela, no dječak nije, prenosi Index.hr.

Ronaldo ne krije da mu je obitelj jako važna. Često objavljuje fotografije s djecom na društvenim mrežama.

Georgina i Cristiano upoznali su se 2016. godine

Georgina je Ronalda upoznala sasvim slučajno dok je radila kao prodajna asistentica u trgovini brenda Gucci 2016. godine. Od tada zajedno odgajaju Cristiana Ronalda Jr., Evu Mariju te Matea, a 2017. godine dobili su zajedničku kćer Alanu Martinu, svega nekoliko mjeseci nakon što je surogat-majka Ronaldu rodila blizance Evu Mariju i Matea. 

Da čekaju blizance, objavili su u listopadu prošle godine.

"Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi i jedva čekamo da vas upoznamo. Blagoslovljeni smo", napisao je tada Ronaldo.

Manekenka je u showu I Am Georgina otkrila kakav joj je život s Ronaldom. Bilo joj je teško priviknuti se na nogometašev način života, rekla je.

"Na posao bih išla autobusom, a kući bih se vraćala u Ronaldovom Bugattiju. Morala sam se naviknuti na to", rekla je.

"S prodaje luksuznih odjevnih komada prešla sam na njihovo nošenje na crvenom tepihu. Danas imam milijune sljedbenika na društvenim mrežama i djevojka sam najpraćenijeg muškarca na svijetu", dodala je.

U showu je i Ronaldo otkrio što misli o svom odnosu s manekenkom.

"Uvijek Georgini govorim da ćemo se vjenčati kad se dogodi taj klik, kao i sve u našim životima, i ona zna na što mislim. Mogli bismo se vjenčati kroz godinu dana, za šest mjeseci ili već za mjesec dana. U svakom slučaju, tisuću posto sam siguran da će se to dogoditi", rekao je Ronaldo.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 21:07