StoryEditor
sp u kataru

Ronaldo zaprijetio odlaskom iz reprezentacije kad je saznao da neće igrati u prvih 11

Piše desk  /  08.12.2022., 10:42h

Cristiano Ronaldo je propustio jučerašnji trening Portugala na kojem su vježbe odrađivali igrači koji jučer protiv Švicarske nisu bili u početnoj postavi. Umjesto toga, Portugalac je inzistirao na tome da odmah krene s vježbama u teretani, baš kao i svi ostali prvotimci.

Podsjetimo, Portugal je prije dva dana sa 6:1 razmontirao Švicarsku u osmini finala, a Ronaldo je većinu utakmice odgledao s klupe. Umjesto njega je susret u vrhu napada započeo 21-godišnji napadač Benfice Goncalo Ramos, koji je zabio tri gola i namjestio jedan.

Portugalski Record danas javlja da je došlo do potpuno eskalacije odnosa između Ronalda i izbornika Fernanda Santosa te da je Ronaldo zaprijetio da će napustiti reprezentaciju i vratiti se u Portugal. To se dogodilo tijekom razgovora u kojem je Santos priopćio Ronaldu da neće biti u prvih 11 protiv Švicarske.

Ipak, Ronaldo se nakon nekog vremena ohladio i odustao od odlaska iz reprezentacije, ali ga sada protiv Maroka čeka ista sudbina. Izvjesno je da će ga Santos ponovno ostaviti na klupi, a Record piše da bi to onda mogao biti konačan kraj Ronalda u reprezentaciji.

Dnevnik.ba

20. ožujak 2023 03:46