StoryEditor
isječak intervjua

Ronaldo: U kapelici u podrumu kuće čuvam pepeo sina i oca. Pričam s njima, uvijek su uz mene

Piše desk  /  16.11.2022., 12:51h

"Nismo razumjeli zašto se to dogodilo baš nama. Bilo je uopće teško shvatiti što se događalo u tom trenutku. Nogomet ne staje, idu utakmice i natjecanja, a ja sam patio"

Cristiano Ronaldo je, gostujući kod Piersa Morgana, govorio i o najtežem trenutku u svom životu, trenutku kada su on i partnerica Georgina Rodriguez pri porodu blizanaca svjedočili smrti jednog djeteta. Portugalskom nogometašu i dalje je teško pričati o toj temi, ali otvorio se u velikom intervjuu, piše Index Sport.

"Bio je to najteži trenutak u mom životu otkako mi je umro otac. Kad imate dijete, onda očekujete da će sve biti u redu. Teško je to prihvatiti. Nismo razumjeli zašto se to dogodilo baš nama. Bilo je uopće teško shvatiti što se događalo u tom trenutku. Nogomet ne staje, idu utakmice i natjecanja, a ja sam patio", rekao je Ronaldo pa dodao:

"Ponekad pokušam najbližim prijateljima objasniti taj osjećaj, ali nemoguće je. U kapelici koju imam u podrumu kuće čuvam pepeo preminulog sina i oca koji je umro 2005. godine. Pričam s njima, uvijek su uz mene. To mi pomaže da budem bolja osoba i bolji otac."

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 22:12