StoryEditor

Richards pitao Gvardiola tko mu je najdraži u studiju CBS-a. Oduševio ga je odgovorom

Piše desk  /  10.04.2024., 11:45h

Joško Gvardiol odigrao je fantastičnu utakmicu za Manchester City, koji je na stadionu Santiago Bernabeu remizirao s Real Madridom (3:3) u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Hrvatski branič odradio je 90 odličnih minuta, a najbolji potez najskupljeg braniča u povijesti nogometa bio je pogodak koji je u 71. minuti postigao udarcem iz daljine sa slabijom, desnom nogom.

Nakon susreta javio se u studio CBS-a, u kojem su redovito bivša nogometašica Kaite Abdo te nogometne legende Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards. Oni duhovitim komentarima i međusobnim podbadanjima zabavljaju gledatelje, a Gvardiola su dočekali pljeskom, prenosi Index.

Richards pitao Gvardiola tko mu je najdraži član CBS-ove emisije

Osobito oduševljen hrvatskim braničem bio je Richards, ikona Cityja u kojem je kao desni bočni proveo deset godina i s njim osvojio dvije Premier lige te po jedan FA i Liga kup. CBS je na X-u objavio video u čijem opisu piše: "Jesu li Micah Richards i Joško Gvardiol upravo postali najbolji prijatelji?"

Richards je Gvardiolu postavio dva pitanja: sviđa li mu se emisija i tko mu je njezin najdraži sudionik. "Naravno da volim emisiju", odgovorio je Gvardiol na prvo pitanje, dok je na drugo rekao: "Moram li reći da si ti?" 

Richards je bio oduševljen Gvardiolovim odgovorima, a Carragher je uzvikivao "ne, ne" u šali se žaleći što nije izabrao njega. "Hvala ti na vremenu", izjavio je potom Richards pa na hrvatskom jeziku zaključio razgovor s "do viđenja".

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 15:26