StoryEditor
dobili dovoljnu nagradu

Reprezentativci Saudijske Arabije ipak neće dobiti luksuzne automobile od 450.000 eura zbog pobjede protiv Argentine

Piše desk  /  27.11.2022., 10:05h

Izbornik Saudijske Arabije Herve Renard demantirao je glasine da će kraljevska obitelj svakom igraču pokloniti Rolls Royce nakon velike pobjede protiv Argentine.

U objavama na društvenim mrežama navodi se da je svaki član tima od 26 igrača trebao dobiti Rolls Royce Phantom od prijestolonasljednika Mohammeda bin Salmana nakon pobjede protiv Gaučosa 2:1, ali 54-godišnji Francuz je rekao:

"Nema ništa točno u vezi toga. Imamo vrlo ozbiljan savez i ministarstvo sporta i nije vrijeme da se nešto dobije u ovom trenutku. Ne znam sjećate li se konferencije za novinare prije utakmice protiv Argentine. Rekao sam da je utakmica s Argentinom jedna od tri važne utakmice koje moramo odigrati. Jedini cilj je završiti među prve dvije ekipe u grupi i proći dalje", kazao je Renard.

Napadač Saudijske Arabije Saleh Al-Shehri koji je postigao gol protiv Argentine također je demantirao priču o skupocjenim automobilima te je objasnio što za njih znači igrati za reprezentaciju.

"To nije istina. Ovdje smo da služimo našoj zemlji i damo sve od sebe. To je dovoljna nagrada", kazao je, prenosi Klix.ba.

Saudijska Arabija je u subotu poražena od Poljske rezultatom 2:0 i odluka o prolasku past će u posljednjem kolu kada igraju protiv Meksika.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 23:11