StoryEditor
odbio igrati

Rebić glumio da ga boli koljeno? Talijani: On je slučaj, nije ozlijeđen

Piše desk  /  21.04.2022., 14:25h
Napadač Milana ima sezonu za zaborav, piše Gazzetta. Hrvat je odbio ući u igru jer je treneru Pioliju rekao da ga boli koljeno, no pretrage su pokazale da mu nije ništa

Ante Rebić (28) trebao je ući u igru na poluvremenu derbija "della Madonnina" u utorak u kojem je Inter u polufinalu kupa izbacio Milan pobjedom 3-0, ali požalio se na bolove u koljenu.

Rezultati pretraga pokazali su da Rebić nema nikakve tragove ozljede, piše MilanNews, što je izazvalo sumnje u talijanskim medijima, prenose 24 sata.

Rebić je ove sezone igrao svega 986 minuta u 25 utakmica i zabio tri gola. Primjerice, 12 godina stariji Zlatan Ibrahimović (40) igrao je 1098 minuta u svim natjecanjima.

"Milan si ne može priuštiti držati takvog igrača u momčadi. Prirodno je da se prodaja na ljeto ne može isključiti", piše Sempre Milan koji ga je prozvao "igračem slučajem".

Rebićevim se učinkom pozabavila i La Gazzetta dello Sport, koja piše kako "Hrvat ima sezonu za zaborav". Prošle sezone zabio je 11 golova, a sezonu prije 15. Sad je daleko od golgeterske forme.

"Samo su Kjaer i Ibra propustili više utakmica od njega. Pioli ga je htio uvesti u igru u derbiju, ali mu je Ante rekao da ga boli koljeno. I tijekom sezone u Milanellu bilo je čudnih situacija", piše Gazzetta koja ga je stavila na "popis nestalih strijelaca".

"Popis je dugačak i sve više uznemiruje. Ibra nije zabio od 9. siječnja, Diaz od 25. rujna, Leao i Messias prekinuli su prošli tjedan post koji je obojici trajao od veljače", nastavljaju.

Rebić je zadnji put zabio 19. veljače u pobjedi protiv Salernitane. I s takvim učinkom napadača "rossoneri" su vodeći na ljestvici Serie A s dva boda više od Intera, koji ima utakmicu manje.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 18:07