StoryEditor
Dani Ceballos

Realov igrač o Modriću: "Ja igram dobro dva mjeseca, a on i Kroos već 10 ili 12 godina"

Piše desk  /  14.03.2023., 09:07h

Dani Ceballos trenutno igra sezonu života. Prije samo nekoliko mjeseci nije ga se spominjalo u razgovorima koji su uključivali formiranje Realovog veznog reda i legende poput Luke Modrića i Tonija Kroosa te kandidate za njihove nasljednike. Danas je priča drugačija pa je Ceballos istaknuti igrač Reala na terenu i u španjolskim medijima.

Nakon što Ceballos nije bio uvršten među španjolske reprezentativce koji su išli na Svjetsko prvenstvo u Katar činilo se da će mu karijera krenuti silaznom putanjom. Ipak, počeo je igrati sjajno i natjerao tribine da traže njegov ostanak u klubu. Baš kao i Modrić i Kroos, Ceballos je u krugu Realovih igrača s ugovorom tek do kraja sezone, a baš njih dvojicu spomenuo je kao uzore uz koje stasa i bolje igra.

Ceballos: Produljenje ugovora? Samo ako to zaslužujem

"Ne želim produljenje ugovora ako ga ne zaslužujem. Ostala su mi tri mjeseca i želim igrati, a onda ću sjesti s agentom i obitelji i donijeti najbolju odluku. Moja je želja ostanak, ali hoću da klub odluči jesam li vrijedan toga ili ne", rekao je Ceballos i odgovorio na pitanje o Modriću.

"Došao je u Madrid kad mu je bilo 26. Za mene je motivirajuće igrati uz takvu legendu. Nadam se da ću imati 50 posto karijere kakva je njegova, individualno i na momčadskoj razini. On mora biti primjer. Ja dobro igram dva mjeseca, a Luka i Toni su na najvišoj razini već 10 ili 12 godina", zaključio je Ceballos.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 09:11