StoryEditor
ne posustaje

Real priprema novo priznanje nevjerojatnom Luki Modriću

Piše desk  /  16.11.2021., 10:07h
Njegov "mandat" u redovima kraljevskog kluba zaokružit će se na dugih 11 godina...

Iako je zašao u 37. godinu života, Luka Modrić je još uvijek jedan od najboljih veznih igrača svijeta. Još uvijek oduševljava igrom, predanošću i osobnošću u svakom nastupu za Real Madrid, ali i hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Zbog toga su čelnici Real Madrida pripremili produženje ugovora s Modrićem na dodatnih godinu dana, otkriva španjolska Marca, koja ne štedi komplimente na račun, kako kažu, legende kraljevskog kluba, prenosi Gol.hr.

Modrić nastavlja ispisivati stranice knjige kojoj, čini se, nema kraja. Prije samo dva dana, s kapetanskom vrpcom oko ruke, odveo je hrvatsku nogometnu reprezentaciju na još jedno Svjetsko prvenstvo, svoje četvrto u karijeri, i tako pokazao da se na njega može itekako računati.

Kako bi nastupio u Kataru, što je prije nekog vremena predstavio kao osobni cilj, Modrić će sigurno igrati još godinu dana na visokoj razini, zbog čega su čelnici kraljevskog kluba odlučili produžiti njegov ugovor do 30. lipnja 2023. godine.

Tako će se njegov "mandat" u redovima kraljevskog kluba zaokružiti na dugih 11 godina, što je itekako vrijedno divljenja. U Madrid je stigao davne 2012. godine nakon dugih i teških pregovora, a njegov proces prilagode bio je sve, samo ne jednostavan, ali deset godina kasnije Modrić je legenda madridskog Reala.

U kombinaciji s Casemirom i Tonijem Kroosom Modrić je stvorio ubojiti vezni red koji je odveo momčad do osvajanja tri uzastopne Lige prvaka. Upisao je tako 402 utakmice za Real, zabio 28 pogodaka i podijelio 64 asistencije, a i 2018. godine osvojio najveće priznanje za svakog nogometaša, Zlatnu loptu.

Zbog toga, ali i neprestanog dokazivanja i rada, Modrić je svakako zaslužio produženje ugovora.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 16:35