StoryEditor
hrvatski veznjak

Rakitić u debiju u Saudijskoj Arabiji zabio golčinu za pobjedu: "Bio je to čudesan gol"

Piše desk  /  17.02.2024., 09:28h

Ivan Rakitić postigao je sjajan gol u svom službenom debiju za momčad Al Shababa u prvenstvu Saudijske Arabije. Najvažnije za njegovu momčad, udarcem iz 82. minute s više od 20 metara udaljenosti od suparnikovog gola, donio je i pobjedu 1:0 svom timu u ligaškom ogledu protiv Damaca. Asistirao mu je Musab Fahd Aljuwayr.

"Bio je to čudesan gol. Musab me primijetio nakon što sam ga dozvao i proslijedio mi je loptu. Imao sam i malo sreće jer je lopta dodirnula nekog braniča. Bilo je važno pokušati zabiti i postići gol. Ušla je i zbog toga sam sretan", rekao je Rakitić u komentaru na gol odluke.

Al Shabab je ovom pobjedom stigao do desetog mjesta ljestvice saudijskog prvenstva, a Rakitić je već u debitantskim minutama za novu momčad pokazao koliko će joj značiti.

Podsjetimo, bivši hrvatski reprezentativac je nedavno, nakon 13 godina igranja u Španjolskoj za Sevillu i Barcelonu, stigao u Saudijsku Arabiju. Prema Capologyju, specijaliziranoj stranici s neslužbenim plaćama nogometaša, Rakitić će u Al Shababu godišnje zarađivati nešto više od 15 milijuna eura.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
24. travanj 2024 13:50