StoryEditor
hrvatski nogometaš

Rakitić o vremenu iz Barcelone: "I Messi je pjevao našu himnu"

Piše desk  /  23.02.2022., 20:31h
Ivan Rakitić uoči uzvratne utakmice s Dinamom u Europa ligi dao je intervju za Mundo Deportivo. Katalonski medij oduvijek gaji dobar odnos s Rakitićem. Kad je odlazio iz Barcelone, upravo je spomenuti medij žestoko osudio upravu kluba zbog toga poteza, a sada su isti novinari dočekali šansu da popričaju s Rakitićem kao igračem Seville.

Bivši hrvatski reprezentativac Sevillu je uvijek smatrao svojim klubom. Upravo je iz nje i ostvario transfer u Barcelonu, da bi kasnije povratkom napravio puni krug. Otkrio je kako je ljubav prema Sevilli iskazivao i dok je bio u Barci, ali i da nije bio jedini, prenosi Index.

"Postoje igrači u svlačionici Barcelone koji su pjevali himnu Seville, a Messi je bio među njima. Naša himna je jedinstvena, nevjerojatan je osjećaj slušati je dok izlazite na travnjak prije utakmice", rekao je Rakitić pa dodao:

"Ponosan sam što sam uspio dostići Juana Martagona i Danija Alvesa po broju utakmica za Sevillu. Nisam rođen kao navijač Seville, ali ću kao takav umrijeti. Moj dom je u Sevilli i to se nikad neće promijeniti."

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 13:52