StoryEditor
vlado božić:

"Radi se na meču Tyson - Mavrović, radilo se i prije Ramazija Gogichashvilija"

Piše desk  /  16.09.2021., 12:42h
Proslavljeni hrvatski boksač Željko Mavrović proteklog je petka zakoračio u ring nakon 23 godine pauze. U 53. godini Šaka sa Srednjaka pobijedila je 26 godina mlađeg gruzijskog boksača Ramazija Gogichashvilija.

Sve je to, naime, dio velikog plana Željka Mavrovića i ulaska u ring s, ni manje ni više, nego jednim od najboljih boksača svih vremena, po mnogima najjačeg udarača koji je ikad hodao planetom, Mikeom Tysonom, koji se također vratio boksu i koji je isto tako dio tog trenda povratka starih boksačkih faca u ring nakon godina izbivanja zbog mirovine. To je za net.hr kazao njegov trener, poznati boksački stručnjak Vlado Božić.

"Ja sam uz Željka zato što znam da on zadnjih šest-sedam godina trenira, s određenim pauzama, ali on je u pokretu cijelo to vrijeme", kazao je Vlado Božić.

Može li se dogovoriti meč s Tysonom ili Lewisom? Što vam je plan, postoji li kakav plan ili je to bio samo jedan meč?

 To i jest plan, ovaj meč i jest bio zbog toga da se vidi može li se nešto napraviti. Ali, ja volim reći - gdje ima dima, ima i vatre. Uvijek... Baš me Ivana (Habazin) pitala postoji li mogućnost, uvijek ima mogućnosti, uvijek.

To bi bilo sjajno, Lennox Lewis i Mavrović, 24 godine poslije...

Apsolutno, ali ja bih više volio vidjeti Željka s s Tysonom.

Može li se kako stupiti u kontakt s njim?

Ja mislim da se radi na tome, ne znam detalje. Ako bude Željko htio, ja sam uz njega.

Znači, radi se na meču Mike Tyson - Željko Mavrović?

Radi se i prije ovog se meča radilo. Sad, što će se dogoditi, ja to ne znam stvarno. To samo nebo zna. Vrijeme će vrlo brzo pokazati.

Dnevnik.ba

24. srpanj 2024 12:09