StoryEditor
kaos u portugalu

Prvo su se potukli igrači, zatim treneri, sukobu su se pridružili navijači, a onda je policija počela pucati

Piše desk  /  18.10.2021., 19:03h
Duel između Olimpiquea se Montigea i Vitorije Setubal B u portugalskoj trećoj ligi imao je kaotično "treće poluvrijeme“ – navijači su se umiješali u sukob trenera i igrača dva tima.

Sukob je došao do tog nivoa da su lokalne policijske snage morale da pucaju u zrak kako bi se akteri smirili, prenosi Sport Klub.

Meč je završen 0:0, a potom su se sukobili igrači i treneri dva tima, da bi potom utrčali i navijači. Jedan od policajaca devet puta je pucao u zrak, a pucali su još dvojica njegovih kolega.

“Da policija to nije učinila, kaos bi bio još veći. Možda je trebalo priječiti navijače da uđu na teren“, rekao je trener Setubala Paulo Martins, a uključio se i suparnički trener Marko Bićo sa suprotnim viđenjem situacije:

“Nekada ekipe na kraju mečeva izgube kontrolu nad emocijama. Igrači i treneri previše su se približili jedni drugima, bilo je konflikta i agresije, ali onda je policija izgubila kontrolu. Imam pitanje – u sigurnosnim situacijama kada se igrači sukobe, je li itko vidio ovako nešto bilo gdje? Čak i kod gorih sukoba, nitko nije vidio da policija deset puta puca u zrak“.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 04:17