StoryEditor
borba za prevlast

Procurio mail iz Dinama: "Što ostaje od svetinje ako Dinamo postane Hajduk"

Piše desk  /  23.12.2022., 12:56h

U Dinamu se i dalje odvija borba za prevlast između dvije suprotstavljene struje, one iza koje stoji Zdravko Mamić i druga iza koje su Krešimir Antolić i Mirko Barišić. Nakon višestrukih pravnih vratolomija, Nadzorni odbor Dinama održao je sjednicu na kojoj je zaključeno kako je Izvršni odbor dužan sprovesti odluku Skupštine o razrješenju Antolića s dužnosti člana Uprave.

NOVA TV je došla u posjed maila koji kola klupskim prostorijama. Njega je poslao Nikola Polak, član Nadzornog odbora, tajnici Uprave kluba u nastojanju da, kako navodi, "sačuva Dinamo".

"U javnost mogu izaći svi nepotizmi, fiktivna radna mjesta, ucjene..."

U ključnom dijelu stoji: ''Ustrajete li kršenjem statuta na putu podjela i nelegalnosti, uzimate na sebe golemu krivnju za sav prljavi veš o kojem se šuška, a sada može izaći u javnost: sve nepotizme, fiktivna plaćanja i izmišljena radna mjesta, kupovanje utjecanja i podmićivanje klupskim novcem, prijetnje i ucjene te blaćenja na mrežama. Pokaže li se to istinitim, onda Dinamo više ne postoji.

Postoji samo interesna grupacija koja nije imala dovoljno pameti da zadrži ruke duboko u pekmezu, već se razotkrila zapackavši sve oko sebe, zaboravivši pritom da tegla ima dno, a onog koji ju je punio više nema.

''Gdje je tu Dinamo ako on postane bojište sukobljenih interesa, podijeljenih tijela, zavađenih pojedinaca, financijske i poslovne muteži, raspolućen i otvoren prisezanjima i grabeži? Što ostaje od svetinje ako Dinamo postane Hajduk?''.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 14:54