StoryEditor
NE IZGLEDAJU LOŠE

Procurio dizajn novih dresova Hrvatske? Kultni crni dres ide u mirovinu, evo kako bi Vatreni trebali izgledati na SP-u u Kataru

Piše desk  /  14.06.2022., 07:57h

Dresove bi premijerno trebali vidjeti u rujanskim utakmicama Lige nacija, protiv Danske kod kuće i na gostovanju u Austriji.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u ponedjeljak (20.45) u Parizu na Stade de Franceu u 4. kolu Lige nacija očekuje novi dvoboj s Francuzima. Trenutačno u skupini vode Danci sa šest bodova, Austrija i Hrvatska imaju po četiri boda, dok su svjetski prvaci Francuzi na začelju s dva boda.

Nakon tri utakmice bez pobjede, Francuska mora pobijediti ako se želi ostati u igri za plasman na Final Four, ali i kako bi se udaljila od pada u drugi jakosni razred. Utakmica s Francuskom mogla bi ujedno biti i posljednja na kojoj će Hrvatska igrati u sada već kultnim crnim dresovima, prenosi Sportski.net.

Naime, u sljedećoj sezoni, kako tvrdi poznata stranica Footy Headlines, Vatreni će, valjda, nositi nijansu plave boje prošaranu s tamnijim kvadratićima, dok će glavni dres biti standardni bijeli s elementom šahovnice, to jest crveno-bijelih kvadratića. No, rukavi i dio prsa trebali bi biti u potpuno bijeloj boji.

image

Novi hrvatski dres

FOOTY HEADLINES

Footy Headlines je i ranije unaprijed objavljivao moguće izglede raznih dresova, ali to ne znači da će tako izgledati finalni proizvod. Na slikama koje su objavili nalazi se njihova grafika, odnosno, oni su izradili predložak koji se temelji na informacijama koje su dobili.

image

Novi hrvatski dres

FOOTY HEADLINES

Dresove bi premijerno trebali vidjeti u rujanskim utakmicama Lige nacija, protiv Danske kod kuće i na gostovanju u Austriji.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 07:38