StoryEditor
trogir

Priveden bivši nogometaš Hajduka: Pijan je prijetio treneru Dinamove momčadi i psovao roditelje, odveli su ga na triježnjenje u policiju

Piše desk  /  06.06.2022., 11:08h

Policija je privela bivšeg igrača Hajduka zbog sramotnog ponašanja na ‘Dalmatinko kupu‘. Pijan je vrijeđao djecu, roditelje i trenera zagrebačke momčadi. Dobio je prijavu za remećenje javnog reda i mira

Tijekom utakmice Hajduka i Dinama na turniru za mlade u Trogiru policija je morala intervenirati zbog sramotnog ponašanja bivšeg igrača Hajduka, prenosi Slobodna Dalmacija.

Dalmatinski portal objavio je da se radi o Jurici Vučku koji je bio pomoćni trener Igoru Tudoru. 

Incident je bio u nedjelju oko 21 sat. Bivši Hajdukov nogometaš vrijeđao je i prijetio treneru dječje momčadi Dinama na 'Dalmatinko kupu'. Psovao je i vrijeđao i roditelje i svašta je dobacivao djeci.

Nisu ga mogli smiriti pa su iz Dinama pozvali policiju koja ga je u konačnici privela. U trogirskoj policijskoj postaji izmjerili su mu 1,6 promila alkohola u krvi te su mu ponudili liječničku pomoć zbog stanja u kojem je bio. 

- Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja muškarac ih je vrijeđao. Uhitili su ga i priveli u postaju gdje je zadržan u službenim prostorijama do prestanka djelovanja opojnog sredstva - rekli su Dalmatinskom portalu iz splitske policije. 

Jutros su ga priveli na Prekršajni odjel Općinskog suda u Splitu.

Dnevnik.ba

12. travanj 2024 02:14