StoryEditor
suza suzu goni

Preplavile ga emocije: Mourinho briznuo u plač, objasnio razlog i poslao poruku Carlu Ancelottiju

Piše desk  /  06.05.2022., 08:40h
Jose Mourinho bio je posebno emotivan nakon plasmana njegove Rome u finale Konferencijske lige.

Rimski velikan je sinoć 1:0 pobjedom protiv Leicestera izborio svoje prvo europsko finale nakon 31 godine, a Mourinho nije mogao suspregnuti suze.

"Zašto sam plakao? Zato što se osjećam kako se svi navijači kluba osjećaju. Znam što ovo znači svim navijačima kluba i moja emocija bila je za njih. Bio sam sretan i izborio neka prestižnija finala, ali zbog ovog se osjećam jako posebno. Mi smo ovdje obitelj. S godinama postanete manje sebični, a više postanete kao otac ili prije djed nekim igračima. Jako sam sretan zbog igrača", rekao je Mourinho.

Emotivnu reakciju Mourinha nakon posljednjeg zvižduka pogledajte OVDJE.

Portugalski stručnjak ima priliku ispisati povijest i postati prvi trener s naslovima u Ligi prvaka, Europskoj ligi i Konferencijskoj ligi.

Jedini gol na susretu u Rimu postigao je Tammy Abraham u 11. minuti. Lorenzo Pellegrini je ubacio iz kuta, a na petercu je Abraham nadskočio svog čuvara Ricarda Pereiru i glavom neobranjivo za Kaspera Schmeichela poslao loptu pod gredu. Bio je to gol vrijedan finala nakon remija (1:1) u Leicesteru.

"Tammy zna što mislim o njemu, ali odbijam mu sipati hvalospjeve jer zna da može još i bolje. On je sjajan igrač s potencijalom da bude još bolji. Mora raditi još jače u svakoj utakmici, a ne samo kada igramo protiv Lazija ili kad se borimo za europsko finale", dodao je Mourinho, prenose Sportske novosti.

Posebnu poruku imao je za Carla Ancelottija, koji je dan ranije izborio finale Lige prvaka s Real Madridom.

"Ako dozvolite, imam poruku za trenera koji je moj prijatelj, za velikog Carletta. Idemo obojica pobijediti u finalima!", zaključio je Mourinho.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 19:33