StoryEditor
u 54. godini

Preminuo Mino Raiola: Vijest o smrti objavila njegova obitelj

Piše desk  /  30.04.2022., 16:24h
Nogometni menadžer Mino Raiola nakon teške borbe s bolešću pluća ipak je preminuo u 54. godini, objavila je njegova obitelj.

Ovaj talijanski menadžer posljednjih mjeseci vodio je tešku bitku s bolešću pluća i čak su brojni europski mediji u četvrtak objavili kako je preminuo, nakon čega je objavljeno da je ta informacija netočna i da se Raiola nalazi u teškoj sitauciji.

Ipak, dva dana nakon toga njegova obitelj na službenim stranicama na društvenim mrežama objavila je kako na kraju Raiola nije uspio pobijediti tu bitku te da je preminuo.

Forbes je 2020. napisao da je Raiola na provizijama od prodaja i plaća štićenika zaradio 85 milijuna dolara. Carmine Raiola zastupa Zlatana Ibrahimovića, Erlinga Halanda, Paula Pogbu, Matthijsa de Ligta, Gigija Donnarummu, Marca Verrattija, Stefana de Vrija, Ryana Gravenbercha, Hirvinga Lozana, Moisea Keana, Donyella Malena, Alessija Romagnolija, Noussaira Mazraouija, Denzela Dumfriesa, Marija Balotellija...

Rođen je u Noceri Inferiore na jugu Italije, ali mu se obitelj još dok je bio dijete preselila u Nizozemsku. U Haagu su otvorili pizzeriju, koja je ubrzo postala popularna i među nogometašima. Zahvaljujući tome Raiola je od pizzaiola postao menadžer nogometaša sa sjajnim kontaktima, prije svega u Nizozemskoj.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 22:07