StoryEditor
DRAMA NA TEKMI

Prekinuta utakmica Barce, navijač doživio srčani udar, vratar trčao s defibrilatorom

Piše desk  /  10.09.2022., 21:02h

U 83. minuti pri rezultatu 2:0 za Katalonce, sudac je dao znak za prekid susreta

Utakmica petog kola španjolskog prvenstva između Cadiza i Barcelone prekinuta jer je jedna osoba na tribinama doživjela srčani udar, prenose Sportske novosti.

Nesretni gledatelj prvo se žalio na mučninu, potom je izgubio svijest, a zatim se ispostavilo se da je problem srčane prirode. U 80. minuti pri rezultatu 2:0 za Katalonce, sudac je dao znak za prekid susreta jer se unesrećeni navijač bori za život, što su mu zvižducima signalizirali prisutni navijači.

Vratar domaćina Ledesme, iza čijeg gola se i događao šokantan scenarij, dotrčao je do tribine i dodao navijačima defibrilator klupskog medicinskog osoblja. Navijač se bori za život i bio je podvrgnut masaži srca i oživljavanju. Kamere su zabilježile uplašena lica svih prisutnih, a stoper Barce Ronald Araujo molitvom na terenu pokušao je pomoći nesretnom navijaču.

Barcelona je suparnika slomila u drugom poluvremenu kada je postigla sve golove. Počelo je pogotkom De Jonga u 55. minuti. Deset minuta kasnije zabio je i Robert Lewandowski koji je malo prije toga ušao u igru. Za Poljaka je to bio šesti prvenstveni pogodak u sezoni te je prvi strijelac La Lige. Utakmica je zaključena pogocima Ansu Fatija u 86. i Dembelea u 92. minuti.

Utakmica je, inače, završila skoro sat vremena nakon predviđenog.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 17:42