StoryEditor
tuchelova oproštajna poruka

Prekinuo šutnju nakon što ga je Dinamo koštao posla: "Shrvan sam..."

Piše desk  /  12.09.2022., 08:07h

"Ovo je jedna od najtežih izjava koju sam ikad morao napisati..."

Thomas Tuchel prvi put se oglasio nakon iznenadne smjene na trenerskoj klupi Chelseaja  

Posljednja utakmica koju je vodio na klupi ‘Bluesa‘ bila je ona u Zagrebu u kojoj je Dinamo iznenadio favoriziranog protivnika s 1:0.

"Ovo je jedna od najtežih izjava koju sam ikad morao napisati i jedna za koju sam se nadao da neću morati napisati još puno godina. Shrvan sam što je završio moj period na klupi Chelseaja", poručio je Tuchel, koji je smijenjen svega 100 dana nakon što je novi vlasnik Todd Boehly preuzeo klub.

"Ovo je klub u kojem sam se osjećao kao kod kuće, kako profesionalno, tako osobno. Puno hvala svom osoblju, igračima i navijačima što su učinili da se osjećam kao kod kuće od početka. Ponos i zadovoljstvo koje sam osjetio pomogavši momčadi da osvoji Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo ostat će u meni zauvijek. Ponosan sam što sam bio dio klupske povijesti i uspomene u posljednjih 19 mjeseci uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu", dodao je njemački trener u svojoj poruci.

Chelsea je još pod Tuchelovim vodstvom ovog ljeta doveo pojačanja u vrijednosti od 260 milijuna funti, da bi ga potom smijenio po kratkom postupku i doveo Grahama Pottera.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 10:21